WOODZ CATERING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 825 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Woodz Catering. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 11:20 Misschien wel de beste kapsalon die we ooit ergens gegeten hebben, saus naar keuze er naast, gemarineerde kip, lekkere groentes en natuurlijk de potato wedges ipv friet. Zeker de moeite waard om een keer te proberen.
14 jan 2023 om 7:59 Omg heeeerrrrlijkk!
13 jan 2023 om 20:04 Het eten werd later bezorgd dan aangegeven. De burger was oké. De kipsaté taai en niet weg te krijgen. De salade bestond uit een paar blaadjes sla, grof gesneden komkommer, tomaat en een verdwaald stukje rode ui. Te duur, ik bestel hier niet meer.
12 jan 2023 om 22:33 Het was even geduld hebben en het was onze eerste keer bestellen bij Woodz maar het was het wachten waard. Enorme Wiener Schnitzels, goed gebakken en heerlijke aardappeltjes. Daarbij ook een prima 4 kazen pizza.
12 jan 2023 om 19:22 Prijs kwaliteit zeer matig, burger was droog en flauw van smaak. Broodje kippendij was eigenlijk gewoon een broodje satesaus. Teleurgesteld…. Patatowedges waren goed van smaak maar de hoeveelheid was ondermaats. Bestellen hier niet nog een keer.
8 jan 2023 om 19:32 Langer dan 1,5 uur wachten op 3 broodjes van 30 euro waarvan nog 1 verkeerd is ook.. stuur je ze een bericht en het antwoord slaat er helemaal nergens op.. nooit meer bestellen bij klant onvriendelijke mensen..
8 jan 2023 om 17:09 Goed eten voor een schappelijke prijs. top
7 jan 2023 om 21:40 Eten was goed en warm, alles wat besteld was ook uitgeleverd en mooi op tijd.
7 jan 2023 om 20:17 De potato wedges zijn mijn favorieten hier, maar de rest was echt geen €55 euro waard. Ook de sparibs van €24 waren het zeker niet waard.
7 jan 2023 om 18:58 Kan van de Pizza kipsaté geen saté noemen. Met wat chili, ketjap marinade en op zn minst uien zou het meer waar zijn. Bodem zo dun als Flammkuchen en erg weinig saus en kaas. Was lekker maar ook erg teleurgesteld, prijs niet waard.
3 jan 2023 om 18:14 De kapsalon kip was erg lekker! Het broodje hamburger special was lekker, maar echt geen €12,50 waard. Het broodje was klein en geen “hamburgerbroodje” maar een milano broodje.
1 jan 2023 om 22:18 Vandaag duurde de bestelling erg lang. Het is nieuwjaarsdag dus snap dat het langer duurt. Had het fijn gevonden als er even gebeld werd dat de bezorgtijden op de site niet kloppen. Ook miste ik de saus waardoor ik het gerecht juist had gekozen.