WOODZ CATERING

WOODZ CATERING Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 660 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Woodz Catering. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:57 Wij hadden het wienerschnitzelmenu ... de schnitzel en de potato wedges waren heerlijk! Helaas hebben wij er geen salade bij gekregen, ondanks dat we het hadden gekozen. Maar verder perfect!
25 mei 2022 om 9:24 Top
24 mei 2022 om 18:39 Heerlijke Baconburger bij ze besteld, deze werd met 20 min bezorgd. Ik zou er zo weer bestellen, heb zitten smullen! Bedankt! Gr, Jos
23 mei 2022 om 20:41 Pizza was lauw bij aankomst en de bodem was wel erg dun. Maak er geen matzer van. Burger was wel lekker. Geef de bezorger een paraplu of een regenjas.
22 mei 2022 om 21:06 De Kapsalon sparerib was heerlijk we hadden weer zitten smullen. Namens mij en mijn vriendin Geta.
16 mei 2022 om 20:43 De Panini spareribs waren weer heerlijk! Ook namens mijn Vriendin Geta.
15 mei 2022 om 20:36 Super netjes en lekker!
15 mei 2022 om 10:49 Eerste keer dat we hier besteld hebben. Alles smaakte goed. Ook fijn verpakt, salade en mayonaise apart. Lekkere aardappel wedges. Voor herhaling vatbaar.
14 mei 2022 om 9:49 Eten was goed. Voor het eerst een kapsalon genomen vond de kruiden niet erg lekker te overheersen en teveel salade er boven op hoort erin onder de kaas... tip
14 mei 2022 om 1:39 2 pizza's besteld. Vond deze erg dun en droog en daardoor niet lekker.
10 mei 2022 om 0:03 Het eten was erg lekker. De kip sate was lekker mals en de schnitzel perfect. Alles meer dan voldoende. Vriendelijke bezorger. Totzelfs aan moederdag was gedacht. Heel erg attent . Echt een aanrader.
9 mei 2022 om 0:21 Heerlijk gegeten voor de eerste keer. Wij bestellen zeker vaker. Zowel de pizza's waren lekker (goed belegd, lekkere bodem en geen droge korst) als de menu's waren heerlijk. Veel vlees en lekker mals. Ook de wedges waren erg lekker. Absoluut een aanr